НачалоБългария"Системата ни убива" влиза в предизборната надпревара

„Системата ни убива“ влиза в предизборната надпревара

Майките от „Системата ни убива“ ще участват на предсрочните избори, обявиха част от членовете на гражданското движение, цитирани от „Офнюз“.

Те съобщиха, че ще са от гражданса квота на партия. Коя е тя обаче към момента не е ясно, като името ѝ ще бъде обявено до края на седмицата. От думите им става ясно, че това няма да са , ДБ и , нито пък и :

„Голяма част от партиите не искаха да си признаят, че системата ни убива, защото те я градиха. А пък новите, въпреки нашата огромна надежда, само декларираха, че могат да променят системата, но не равиха нищо… ще дадем началото на промяната, защото не може да продължи нещо, което не е започвало.“

От „Системата ни убива“ не дадоха категоричен отговор дали ще са част от листите на „Изправи се, “ на Мая Манолова.

От изявлението стана ясно, че гражданската инициатива „Системата ни убива“ ще има свой представител във всяка листа на неизвестната към момента партия.

„Крайно време е в този парламент да влязат истински иращи. Мантрата за кюлчетата и чекмеджетата се изтърка. Мантрата за оставката на Гешев също…“, добавиха от организацията.

В края на импровизирания пред Народното събрание стана ясно, че сред приоритетите на „Системата ни убива“ освен социалните права на хората с увреждания са още та, земеделието, уличните животни. В движението влизат още и т.нар. ловци на педофили.

беЗпартиен
беЗпартиенhttps://bezpartien.bg
Автор, безпартиен.
ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

АКТУАЛНО