Служебният министър на транспорта Георги Гвоздейков благодари на екипажа на въздушната линейка, транспортирала пациент от Велико Търново за София

Служебният министър на транспорта и съобщенията Георги Гвоздейков благодари на екипажа на въздушната линейка, транспортиратала пациент след катастрофа от Велико Търново за София.
В 21:52 часа хеликоптерът кацна в Оперативна база-София с изключително тежко пострадал в катастрофа около Велико Търново. Огромни благодарности на екипажа пилоти Велин Андреев и Огнян Янков, както и на медицинския екип на дежурство, написа във Фейсбук Георги Гвоздейков.

Вчера вечерта пациент в тежко състояние след катастрофа бе транспортиран с въздушна линейка от Велико Търново за София. Мъжът е на 62 години и е катастрофирал в района на Полски Тръмбеш. Медицинският хеликоптер кацна на специализираната площадка в болницата около 20:20 часа и излетя близо 50 минути по-късно към УМБАЛСМ „Н.И.Пирогов“ в София. Това е първата спешна ситуация, със съдействието на медицински хеликоптер във Великотърновската болница.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари