Служебният премиер Димитър Главчев ще посети граничен пункт „Капитан Андреево“

Служебният министър-председател Димитър Главчев ще посети граничния контролно-пропускателен пункт ГКПП „Капитан Андреево“ в 16:00 ч. днес, съобщиха от пресслужбата на кабинета. Визитата е част от предприетите от служебното правителство усилия за цялостно модернизиране и оптимизация на гранично контролно-пропускателни пунктове. 
В огледа ще участват още посланикът на Турция Мехмет Саит Уянък, служебните министри на вътрешните работи Калин Стоянов, на регионалното развитие и благоустройството Виолета Коритарова, директорът на Агенция „Митници“ Георги Димов, както и директорът на Главна дирекция „Гранична полиция“ главен комисар Антон Златанов, информират още от правителствената пресслужба.
В понеделник служебният премиер Димитър Главчев и посланикът на Турция Мехмет Саит Уянък посетиха ГКПП „Малко Търново“.
Има изготвен проект за разширение на ГКПП „Малко Търново“, каза пред журналисти на граничния пункт Главчев. Той уточни, че експерти от двете контактни групи – България и Турция, ще уточняват и други детайли и подробности по проекта. Имаме вече съгласие от турска страна да бъде разширен пътят Малко Търново – Дерекьой, посочи тогава служебният премиер. Това се отнася и за останалите два пункта между България и Турция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари