Служители на Областната дирекция на МВР – Шумен бяха наградени по случай професионалния им празник

Служители на Областната дирекция (ОД) на МВР – Шумен бяха наградени по случай професионалния им празник. С обявяване на благодарност и парична награда със заповед на служебния министър на вътрешните работи Калин Стоянов по случай професионалния празник на МВР – 5 юли за проявена инициативност и постигнати високи резултати в ОД на МВР – Шумен са наградени главен инспектор Цветан Йорданов от сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ и старши инспектор Десислав Райчнов, началник група „Оперативен анализ“, съобщават от пресотдела на ОДМВР – Шумен.
Петдесет служители на Областната дирекция са наградени със заповед на директора старши комисар Георги Гендов с писмена похвала за висок професионализъм при изпълнение на служебните за професионалния си празник. Сред тях са служители на Научно-техническа лаборатория, отдел „Разследване“, сектор „Охрана на обществения ред“, сектор „Пътна полиция“, районните управления на МВР във Велики Преслав и Каолиново, допълват от полицията.
С обявяване на благодарност и с парична награда със заповед на директора на областната дирекция са наградени Стела Жечева, Галин Божилов и Левент Али. Индивидуална парична награда е присъдена на Калоян Кръстев, Дияна Герчева, Йоланта Димитрова. Колективни парични награди от старши комисар Гендов получиха Живка Делева и Албена Петрова, както и екип от криминалисти и разследващ полицай в Районното управление на МВР – Шумен, съобщават от Областната дирекция на МВР.
Старши комисар Гендов отправи поздрав към всички служители в ОДМВР – Шумен. Той благодари за усърдната работа на всеки един служител в Областната дирекция, допълват от полицията. 
Както БТА съобщи, служители на ОД на МВР – Шумен отбелязаха 145-годишнината от създаването на Министерството на вътрешните работи и професионалния празник на служителите – 5 юли със спортни състезания.
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари