Специалисти по детски болести от София ще преглеждат безплатно в областната болница на Сливен

Рекламирай в beZpartien.bg

Специалисти по детски болести от София ще преглеждат безплатно в областната болница на Сливен, съобщиха от МБАЛ „Д-р Иван Селимински–Сливен”.
Детските лекари са от специалностите „Уши, нос, гърло“ (УНГ), ортопедия и травматология,  урология, хирургия, кардиология, образна диагностика, гинекология  и офталмология. Те ще преглеждат безплатно деца от 0 до 18 г.
Прегледите ще се извършват на 13 април 2024 г., събота, от 9 до 14 часа в сградата на МБАЛ в Приемно-консултативни кабинети. Децата, които са с хронични и придружаващи заболявания, трябва да носят за прегледа цялата медицинска документация, съпровождаща заболяването. Прегледите са насочени към деца, които към момента не са с остри респираторни заболявания.
Желаещите родители трябва предварително си запишат час.
Лекарите са част от Програма „Детско здраве“, в която участват водещи специалисти от болница „Пирогов“ и лекари от Столична лекарска колегия. Програма „Детско здраве” вече над 10 години улеснява и подпомага профилактиката на децата в цялата страна, предоставяйки бърз и лесен достъп до водещи специалисти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *