Щастието е тежък физически труд, каза на деца в Кюстендил актрисата Гергана Стоянова, която организира в града мотивационна среща с ученици

Мотивационна среща  на ученици с актрисата Гергана Стоянова на тема „Как да сбъдваме мечти“ се състоя в Кюстендил. В срещата участваха над 350 ученици от ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ в Кюстендил.
„Инициативата е изцяло моя, правя тези срещи с ученици вече четири години, след като започнаха в родното ми училище в Долно Езерово, Бургаско“, разказа пред БТА актрисата.
Идеята й била да се срещне с децата, за да им разкаже какво се е случило с това момиченце, стояло на същите тези чинове, за да стане така, че гласът й днес да се чува по толкова радиостанции и телевизии в страната. „Това не е защото имам актьори в рода си, връзки или съм извънредно талантлива, или гласът ми е нещо специално. Случило се е просто защото съм била упорита, следвала съм мечтите си и не съм се отказала“, разказа актрисата.
„Един тийнейджър сега е убеден, че на нас ни е било по-лесно“, разказа още Гергана Стоянова.
„Щастието е тежък физически труд. Трябва да го положиш, да си намериш мястото и оттам нататък да започнеш да твориш чудеса. Аз не позволявам нито развлеченията, почивките и интересните мероприятия да ме подминат. Аз си ги планирам. Това казвам на децата: „Ако не успееш да планираш, планираш да не успееш“, каза още Стоянова.
Инициативата за срещата в Кюстендил е на учителите по български език и литература. „Актрисата  е много вдъхновяваща и сме сигурни, че децата ще получат от нея уроци по житейска мъдрост и човечност, а тези уроци в днешно време са ни особено необходими“, разказа директорът на ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ Мариана Панчева.
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари