Ще работим за една по-добра и по-зелена Европа, заяви Борислав Сандов от „Зелено движение“

Ще работим за една по-добра и по-зелена Европа. Това заяви Борислав Сандов, водач на листата на „Зелено движение“ за европейските избори, по време на отбелязването на 16-ия рожден ден на политическата формация в София.  
От големите групи в Европейския парламент само в групата на Зелените няма български представител. Сега е моментът да покажем, че можем да имаме представител там, отбеляза Сандов. Според него климатичните промени чертаят нови предизвикателства, а демокрацията в Европа е „изправена пред предизвикателствата на популизма и крайно десните идеи“. 
Присъстващите на събитието имат възможност да разговарят с водещите кандидати на „Зелено движение“ на предстоящите избори „две в едно“. Събитието е съпътствано и от музикална програма. 
На него се провежда и търг с предмети, предоставени на „Зелено движение“ от членове и симпатизанти на формацията. Средствата ще отидат за дофинансиране на кампанията, обявиха от „Зелено движение“. Сред тях са художествени фотографии, постери, карикатури, както и тениска „Зелен октопод“, предоставена от съпредседателя на движението Тома Белев. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари