Стреляха по автобус от градския транспорт в Пловдив

Стреляха с въздушна пушка по автобус на градския транспорт в Пловдив. Сигналът в полицията е подаден малко преди 19 часа тази вечер.

Автобус по линия номер 9 е бил спрял на предпоследна спирка в комплекс „Тракия“, когато по него е произведена стрелбата. Пръснато е едно от страничните стъкла на рейса. По думите на шофьора е стреляно с въздушна пушка от съседния блок. Стрелбата е станала малко, след като и последните две пътнички са слезли от автобуса. Това е осмият пореден случай в този район. Полицията извършва оглед на място и издирва извършителя.

„При тръгването чух някаква пукотевица. Видях, че страничното стъкло е счупено. Първоначално помислих, че някой автобус ме е ударил странично. Според мен е стреляно с въздушна пушка“, заяви Бисер Велизаров, шофьор на автобус пред Нова тв.

„Затова трябва да се сложат камери. Това не може да се случва постоянно. Това не е първият инцидент. Преди три месеца отново имаше. Разминахме се на косъм. Просто някакъв късмет сме извадили“, твърди Гинка Терзийска, кондуктор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари