Светлана Деянова е новият президент на Лайънс клуб – Търговище

Светлана Деянова е новият президент на Лайънс клуб – Търговище. Това съобщиха от организацията, след като досегашният президент Таня Кирилова предаде мандата. 
По думите на Кирилова новият президент е отговорен човек с голямо сърце, който отлично ще се впише в дейността и целите на Лайънс семейството.
Приемам поста президент на клуба с голяма чест и отговорност. Благодаря на клуба и неговото ръководство за гласуваното доверие, за признателността и възможността да представлявам нашия клуб в Дистрикт 130, коментира за БТА Светла Деянова. 
По думите ѝ, предстои година, изпълнена с предизвикателства. Търговище ще бъде домакин на Конвенцията на Дистрикт 130 през 2025 година. Това е национално събитие, което ще събере в града делегати от 38-те клуба от цяла България. 
През мандата предстоят няколко кампании. Сред тях са традиционният конкурс за детска рисунка „Плакат на мира“; благотворителната коледна кампания „Купи и дари“ в полза на хора в неравностойно положение от региона; кампания за борба с диабета, като акция „Буквоплет“, допълни Светлана Деянова. Тя заяви, че в действията си членовете на Лайънс клуб – Търговище ще бъдат верни на мотото на организация „Ние служим“. „Вярвам, че заедно ще постигнем целите на клуба и Дистрикт 130“, посочи Деянова.
Светлана Деянова работи в общинската администрация в Търговище. От началото на тази година тя е директор на дирекция „Устройство на територията и инфраструктура“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари