Технологичен гигант стартира кампания в Пловдив: потребители ще могат да ремонтират електроуредите си безплатно

Технологичният гигант „Ел Джи електроникс“ (LG Electronics) започна кампанията „Навсякъде и по всяко време“ в някои от големите градове в страната, като първата спирка е Пловдив. Днес и утре каравана на марката ще бъде разположена на централна локация на улица „Капитан Райчо Николов“ 2, където потребители ще могат да разгледат нови иновативни продукти и технологии. Кампанията ще продължи на 29 и 30 май в Стара Загора и на 1 и 2 юни в Бургас.  
Гражданите на Пловдив ще могат да се възползват от безплатен ремонт на своите телевизори, монитори, домакински уреди и друга техника на марката, дори ако гаранцията им е изтекла. Необходимо е потребителите да са закупили продуктите след 1 януари 2019 г., както и да представят доказателство за покупка.
Кампанията се провежда за втора поредна година, като на този етап организаторите планират събитието да бъде ежегодно.
„Миналата година имахме голям успех. Тогава голяма част от нашите потребители във Варна, Пловдив и Плевен посетиха кампанията и се възползваха от възможността да поправят свои уреди, които не работят по спецификацията им. Основната цел на кампанията е да покажем новите технологични решения в различните категории“, каза пред БТА Ралица Ковачева, маркетинг специалист.  
„Вълнуваме се, че ще се ангажираме с нашите ценни клиенти в Пловдив и ще покажем как интелигентните технологии могат да направят живота по-лесен и по-добър“, каза Петко Кунев, Мениджър Бизнес решения.
Посетителите ще имат възможност да се запознаят по-отблизо и с интересни иновативни продукти, които да улеснят ежедневните им задължения. Кампанията цели да покаже как интелигентните технологии помагат за спестяване на време и енергия в ежедневните битови или бизнес задачи.
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари