Тежко е да виждаме как ценностите на партията ни са поставени на карта, написаха от Младежкото ДПС във Фейсбук

Закърмени и отгледани с каузата на ДПС за нас е тежко да виждаме как ценностите на партията ни са поставени на карта. Няма да се поддадем на опитите за раздор и зрелища. Това заявяват от Младежкото ДПС във официалната си фейсбук страница. 
Те цитират и изявление на почетния председател на ДПС Ахмед Доган: “Каузата на ДПС е твърде голяма, за да си позволим лукса да се борим помежду си и да спъваме развитието на младите хора да живеят по-свободни в един по-добър свят, който те имат куража да изградят за себе си“.
В последните дни ставаме свидетели на чертаене на разделителни линии, вместо призиви за единство и заедност. Това са тревожни събития за Движението за права и свободи, добавят от Младежкото ДПС.
От младежката организация на Движението призовават за разум, сплотеност и единство. Подкрепяме единството и заедността на партията и заставаме категорично зад почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган, се посочва още в публикацията.  

Припомняме, че преди дни депутатите от ДПС, гласували „против“ проектокабинета „Желязков“, излязоха с отворено писмо до почетния председател Ахмед Доган. В писмото се заявява, че те са за „единство и заедност“ на ДПС под ръководството на Доган. 
В Народното събрание вчера председателят на ДПС Делян Пеевски каза, че темата дали ДПС се разпада, не седи на дневен ред.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари