НачалоБългарияТихомир Стойчев: Шефът на "Лукойл" е един наемен работник

Тихомир Стойчев: Шефът на „Лукойл“ е един наемен работник

Нямаме информация за случващото се с тези хора, конфликтите, които може да доведат до подобни събития. Това е един известен сякаш само на специализираната общност човек. Българса общност беше занимавана с хора от „Лукойл”. Това коментира бившият директор на Централната служба за с организираната престъпност (ЦСБОП) и експерт по сигурност Тихомир Стойчев в предаването „България сутрин” по Bulgaria On Air.

Според Стойчев конкретните личности нямат голямо значение в този бизнес. „Той е един наемен работник – поне аз, а може би и вие, не го бяхме чували преди този . Стои до ът на един човек, който сякаш не е в особено добро състояние. Възрастта 67 не е малка, още повече, че е постъпил в болнично заведение. Възможно е сам да е посегнал на живота си, но поредицата от подобни случаи – сякаш се разчиства терена от противници на режима в Русия.”

По думите на експерта последиците от войната в ще са трайни – два изключително близки народа сега са в сблъсък.

„Трябва да не намесваме България в този конфликт. е общото ни море тук и присъствието на тези войски тук може да доведе до неочаквани събития. Анализатори говорят за Трета световна война – не мога да изключа този вариант”, коментира експертът.

Стойчев също смята, че та на Михаил Горбачов е отворена врата за научаване на повече за СССР преди неговия разпад.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

АКТУАЛНО