НачалоСпортТити Папазов изпълни обещанието към Левски: Преведе 125 000 лева на клуба

Тити Папазов изпълни обещанието към Левски: Преведе 125 000 лева на клуба

Членът на Надзорния съвет на Левски в оставка Констанин Папазов изпълни обещанието си, че до днес ще преведе сумата, която бе обещал на клуба за неустойа към фирмата за спортна екипировка „Макрон“.

Тити Папазов показа пред Gerena.bg платежно нареждане за 125 000 , които днес е превел към „сините“. Именно тази сума породи режение между треньора на баскетболния Левски и Станимир Стоилов по време на та между ръководството на клуба и феновете, която се проведе на 23 август.

„От днес мога да кажа „не съм лъжец“. Безкористно съм се борил за спасението на Левски. Милиони са помагали. Това, което съм аз, като име и присъствие в обществото, го дължа на Левски. Никой нямаше да ме знае, ако не беше Левски. Каквото правя, го правя от любов и два пъти повече от благодарност към Левски. Обидно ми е да ме обвиняват в невиждани ни грехове. Ще бъда луд, ще бъда ревльо – не някой ме излекува от тази емоция. Може би тази емоция ме накара да съм единственият, който се обади на Васил Божков.

Искам днес да успеем. Днес трябва да е денят на голямото обединение за всички в Левски. Абсолютно всички, които обичат Левски, трябва да покажат на цяла България, че не можем да сме един срещу друг“, заяви Папазов.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

АКТУАЛНО