НачалоБългарияТошко Йорданов: Петков и Василев създадоха нов вид корупционни схеми

Тошко Йорданов: Петков и Василев създадоха нов вид корупционни схеми

и „Продължаваме Промяната” действат по един и същ начин, с едни и същи методи. Това заяви в студиото на „Здравей, България” по Нова ТВ Тошко Йорданов от „Има такъв народ”.

„Те играят един и същ танц. Кирил Петков и Асен Василев създадоха в това правителство нов вид корупционни схеми. Ако двамата се опитват да си играят на цитати от „Илиада” за Троянса война, искам само да им омня как завършва тя и как гърците сриват Троя със земята. Тук идва другият въпрос – коя го играе хубавата Елена, кой е с и кой е излъганият от любовта на живота си Меналай в цялата тяхна метафора?”, каза още той.

По думите му е единствената партия, която показа лицемерието в парламента.

„Що се отнася до репликите, които ръсят за следващия кабинет, първо нека минат изборите, второ да видим дали изобщо ще може да се състави нещо без ИТН. Трето, всички говорят срещу нас. Задайте си въпроса защо – защото сме единствените, които показахме какво се случва вътре и показваме лицемерието”, допълни Йорданов.

И допълни, че когато ИТН са били първа политическа сила, не са срещнали подкрепа.

„Ще постъпим по същия начин, както досега. Това, което сме обещали, ще се опитаме да го направим. Ще си държим на думата. Влязохме да премахнем „модела ГЕРБ“, направихме го. Влязохме и казахме, че няма да участваме в схеми и лицемерие, направихме го. Казахме, че ще спазваме коалиционното споразумение, спазихме го. Нарушиха го . В следващия кабинет, ако има достатъчно разумни формации, естествено, че ще участваме”, каза още депутатът. По думите му е възможно „Има такъв народ” да е о в новия парламент.

„Обективно погледнато партньори може да сме само с ПП, и ДБ, колкото и да не ни се иска”, каза още той.

беЗпартиен
беЗпартиенhttps://bezpartien.bg
Автор, безпартиен.
ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

АКТУАЛНО