Трафикът е интензивен нa ГКПП „Кардам“ на изход за товарни автомобили

Трафикът е интензивен нa граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Кардам“ на границата с Румъния на изход за товарни автомобили, съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ по данни от 6:00 часа тази сутрин.
Румънските гранични власти няма да пропускат камиони над 7,5 тона през ГКПП „Дуранкулак“/“Вама веке“ през празничните дни – на 30 април, 2 и 4 май от 16:00 до 22:00 часа; на 1, 3, 5 и 6 май от 6:00 до 22:00 часа.
На границата с Гърция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. През „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.
Нормален е и трафикът на всички гранични контролно-пропускателни пунктове на границата със Сърбия. На ГКПП „Калотина“ се извършват строително-монтажни дейности във връзка с договор за реконструкция и модернизация. Дейностите налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.
Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове на границата с Турция, както и на границата с Република Северна Македония.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари