Трафикът е интензивен на някои гранични пунктове с Румъния, Гърция и Сърбия

Трафикът е интензивен на някои от граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) с Румъния, Гърция и Сърбия, съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ – МВР, на сайта си. Информацията е актуална към 13:00 часа.
На границата с Румъния движението е натоварено на ГКПП „Кардам“, „Дуранкулак“ и „Оряхово“ на изход за товарни и на вход за леки автомобили. Днес в 09:30 часа поради повреда на фериботния кораб, обслужващ ГКПП „Никопол“, е преустановено плаванетf от и за Румъния по установения график. 
Трафикът е интензивен на границата с Гърция при ГКПП „Кулата“ на вход за леки автомобили. През граничните пунктове „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.
На границата със Сърбия движението е натоварено при ГКПП „Калотина“ на вход за леки автомобили. На ГКПП „Калотина“ се извършват строително-монтажни дейности във връзка с договор за реконструкция и модернизация. Дейностите налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През почивните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.
Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове на границите с Република Северна Македония и Турция.
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари