Трафикът е интензивен за товарни автомобили на някои гранични пунктове с Румъния, Гърция и Сърбия

Трафикът е интензивен за товарни автомобили на изход на някои гранични пунктове с Румъния, Гърция и Сърбия. Това съобщиха от Главната дирекция „Гранична полиция“ – МВР, на сайта си. Информацията за трафика по границите е към 6:00 ч. тази сутрин.
На границата с Румъния трафикът е интензивен на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) „Кардам“ и „Дуранкулак“ на изход за товарни автомобили.
Трафикът е интензивен на границата с Гърция при ГКПП „Кулата“ на изход за товарни автомобили. През граничните пунктове „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.
На границата със Сърбия движението е интензивно при ГКПП „Калотина“ на изход за товарни автомобили. На ГКПП „Калотина“ се извършват строително-монтажни дейности във връзка с договор за реконструкция и модернизация. Дейностите налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.
Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове на границите с Република Северна Македония и с Турция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари