Ученички започнаха стаж в Областния информационен център в Разград

Ученички от Професионалната гимназия по икономика „Робер Шуман“ започнаха стаж в Областния информационен център (ОИЦ) в Разград, съобщи управителят на ОИЦ в Разград Юлиян Данаилов.
За пореден път ученици от Професионалната гимназия по икономика „Робер Шуман” избраха да проведат производствената си практика в Областния информационен център. Това стана след препоръката на техни съученици от горните класове и преподаватели в учебното заведение, уточни Данаилов.         
Стажът ще протече в периода 1 – 15 юли 2024г. с ръководител Димитричка Петрова. Завършилите десети клас Миглена Димитрова, Ниляй Ахмед, Николета Кавърджикова и Траяна Аврамова, обучаващи се по специалността „Митническа и данъчна администрация”, ще имат възможност да се запознаят с дейността и услугите на мрежата от 27 областни информационни центъра за популяризиране на средствата от Европейския съюз в България.       Момичетата ще вземат участие и в реална работна среда при подготовката и провеждането на информационни събития на ОИЦ – Разград. 
Всяка година ученици от Професионалната гимназия по икономика „Робер Шуман“ трупат знания и опит в Областната администрация и в Областния информационен център в Разград. Преди дни четири ученички от икономическата гимназия започнаха практика в Областната администрация в Разград.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари