Украинската рок група Stoned Jesus отлага концерта си в София

Рекламирай в beZpartien.bg

Украинската рок група Stoned Jesus отлага балканското си турне заради временни усложнения. Това засяга и софийския концерт на бандата, който трябваше да се проведе на 11 април в клуб Mixtape 5.
Турнето вече е пренасочено, а новата дата за концерт на Stoned Jesus в София е 3 октомври, на същото място, съобщават организаторите.  
„Скъпи фенове в България и Гърция! Значими промени се случват в лагера на Stoned Jesus и нямаме търпение да ви разкажем по-късно за тях. На този етап обаче това означава, че нямаме друг избор, освен да преместим първите четири дати от турнето по повод нашата 15-годишнина от началото на април за началото на октомври. Молим за момента да запазите търпение, преди да разкрием подробности, докато се справяме с някои непредвидени предизвикателства. Искаме да ви уверим, че това не са проблемите, които ни накараха да отменим всички наши планове за турне през 2023 г.“, казват от рок групата Stoned Jesus, поднасяйки извинения на феновете си. 
Инструменталната софийска група Mayak остава част от шоуто и ще ги видим на една сцена със Stoned Jesus на 3 октомври, допълват организаторите.
/ВСР

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *