В Белене 46-годишен мъж е задържан, след като пробол с нож свой опонент при сбиване

В Белене 46-годишен мъж е задържан за срок до 24 часа, след като е пробол с нож свой опонент при сбиване, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР (ОД на МВР) в Плевен.
Сигнал за приет пациент във Филиала за спешна медицинска помощ в Белене с прободна рана е постъпил снощи в 22:05 ч. в полицията. Организирани са незабавни оперативни действия и е установено, че на улица в града е възникнал скандал между двама мъже. Конфликтът е прераснал във физическа саморазправа. Мъжът извадил нож, с който пробол странично в гърба и в областта на ръката опонента си – също на 46 години. Пострадалият е настанен в плевенска болница, за живота му няма опасност.
По случая е образувано досъдебно производство за причинена телесна повреда. Сезирана е Районната прокуратура в Плевен, допълват от полицията.
БТА припомня, че на 6 май в град Койнаре с две прободни рани и в безпомощно състояние бе открит мъж на 61 години. След оперативни действия е задържан извършителят – 38-годишен мъж. В него е намерен кухненски нож с острие около 15 сантиметра.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари