В центъра на нашата политика са хората, каза председателят на ДПС Джевдет Чакъров в село Караманци

Мотото на нашата кампания е „Заедно с хората“ и същевременно е и наша цел. Не бива да се забравят проблемите на хората. Ние поставяме в центъра на нашата политика да бъдем заедно с тях и обществото и гражданите да са в центъра на политиката на всички власти. Това заяви председателят на ДПС Джевдет Чакъров на възпоменателен митинг-събор край село Караманци, община Минерални бани.
Традиционното събиране е по повод годишнината от т.нар. „Десетомайски събития“ по време на „Възродителния процес“. На събора бяха представени кандидатите за Европарламента и тези за народни представители от Хасково. Присъстваха кметове и областни лидери на Движението. От трибуната говори и кандидатът за евродепутат Елена Йончева.
Една от дългосрочните ни цели е еднакъв стандарт за малките и големи населени места, за да се преодолеят диспропорциите, посочи Чакъров. Той подчерта, че е много важно да има инвестиции, за които обаче са необходими квалифицирани кадри. Лидерът на ДПС поясни, че има ясна визия за реформи в образованието, които да осигурят това.
Като други акценти Чакъров очерта реформи в здравеопазването и социалната сфера, както и в земеделието и в селското стопанство. Той призова за пълна мобилизация и несамоцелно участие, а ясни политики и визии за реформи за подобряване на качеството на живота.
Водачът на листата на ДПС за парламента от Хасково Станислав Анастасов подчерта, че има задача да „докара“ у нас онези бизнеси от Западна Европа, в които работят „нашите хора – братя и сестри“.   

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари