В Ловешко ученици нападнаха възрастен мъж след забележка, че вдигат шум в пътнически микробус

Рекламирай в beZpartien.bg

Ученици нападнаха днес възрастен мъж, след като им направил забележка, че вдигат голям шум в пътнически микробус, движещ се по направлението от Ловеч към село Славяни. Трите деца са от ромски произход и са на възраст 14, 17 и 18 години. Самоличността им е установена, но се издирват, тъй като след инцидента се укрили, съобщиха от областната дирекция на МВР в Ловеч. 
Сигналът е подаден малко след 14:00 часа. 
„Учениците се качиха от Ловеч. Взеха да викат и да хвърлят боклуци в микробуса. Възрастният мъж им направи забележка, а те започнаха да го обиждат и му се заканиха, че като стигнат в Славяни, ще го набият. При слизане на спирката в селото го нападнаха“, обясни пред журналисти шофьорът на превозното средство Иван Драганчев. 
Нападнатият пътник Митко Тодоров, който не е пострадал сериозно, обясни, че казал на младежите да са по-тихи, защото има заболяване. 
„Учениците ми казаха, че това изобщо не ги интересува и като слязат в Славяни, ще ме набият. При слизането започнаха да ме удрят и бутат. Обадихме се в полицията, но те избягаха“, разказа Тодоров.
По случая се води разследване.
От фирмата превозвач съобщиха, че и друг път е имало инциденти със същите ученици. Преди около месец използвали електрошок срещу друг техен шофьор, който след това напуснал работата си. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *