В Разград малки и големи обединяват отново усилията си в името на благородната кауза в подкрепа на млада майка, която се бори с тежко заболяване

В Разград малки и големи обединяват отново усилията си в името на благородната кауза в подкрепа на млада майка, която се бори с тежко заболяване. През този месец се организират три благотворителни събития, като те ще бъдат посветени на благотворителната кампания в помощ на Антония Марчева, нуждаеща се спешно от трансплантация на костен мозък, за да продължи да води нормален живот и да се грижи за детето си, съобщиха близки и приятели на разградчанката. 
На 11 юли в Общинския културен център ще има благотворителен концерт под наслов „Любими български песни“. На сцената ще пеят и танцуват възпитаници на Школата по изкуства Enjoy Music & Art school, Школата по танци „Еми Денс“ и Клуба по спортни танци “Фея Денс”. В подкрепа на благородната кауза със свои изпълнения ще се изявят също малчугани от Детска градина „Детелина“ и малките танцьори от Танцовия състав „Гецовлийчета“ към Народно читалище „Просвета 1883“ в Гецово. За да може една майка да бъде с детето си още дълго време, чрез песните си своето послание за кураж ще дари и Иван Гайдаров. 
След концерта във фоайето на Общинския културен център ще се проведе благотворителен търг в помощ за Антония. Инициативата е на Дамски бизнес клуб – Разград, дейци на изкуството в града и приятели на Антония Марчева. Организаторите на търга са подбрали предмети с висока сантиментална стойност. Всеки участник в търга ще има възможност да наддава не просто за една материална вещ. „В замяна на подкрепата си за Антония всеки ще получи частица от нашите сърца, която ще му напомня колко много е допринесъл за една благородна кауза. Нека заедно отворим сърцата си и да подарим нов живот на една силна жена, майка и съпруга“, заяви председателят на Дамския бизнес клуб Цвета Бориславова.
Каузата „Заедно за Тони“ подкрепят и организаторите на игрите с кауза „Арена на титаните“ в Разград. За БТА организаторите съобщиха, че в подкрепа на Тони, която се бори за живота си инициират риболовно състезание. То ще се проведе на 28 юли в парк „Рибарниците“ в село Костанденец, община Цар Калоян. Условията и записването за участие могат да се видят на фейсбук страницата на събитието. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари