В Смолян гостуват „Звездите на българския цирк“ за Световния ден на цирковото изкуство

Рекламирай в beZpartien.bg

По случай Световния ден на цирковото изкуство – 20 април, в Смолян ще гостуват „Звездите на българския цирк“, съобщи продуцентът Мирослав Цеков. Представлението, което ще събере на едно място доайени на българското цирково изкуство, ще се състои в Родопски драматичен театър.
„Избрахме Смолян, защото е един страхотен град в Родопите и нямаше как да не уважим поканата на кмета Николай Мелемов. Това е град, който няма място, където да се построи цирк, и където хората да се насладят на това велико изкуство и също е една от причините да направим представление тук“, посочи Цеков.
Спектакълът „Звездите на българския цирк“ е със специално подбрана програма. Почитателите на цирковото изкуство ще видят въздушна акробатика и пластичен етюд с гости от Украйна, еквилибър, хула хоп, Баланс, светлинно и огнено шоу, екзотични животни и много смях със забавния клоун Борко. В спектакъла ще участва и победителят от последния сезон на „Гласът на България“ Надежда Ковачева, която ще изпее емблематичната песен „Моя страна, моя Българийо“.
Мирослав Цеков посочи още, че ще бъдат изиграни две представления.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *