В Свищов подготвят среща между бизнеса и местната власт

Рекламирай в beZpartien.bg

Община Свищов, Сдружение „Дунавски център за обучение и развитие“ и Стопанска камара – Велико Търново организират комуникационно събитие по проект „Ефективно сътрудничество между местната власт и бизнеса при разработване на програмно ориентирани бюджети“. Събитието ще се състои на 23 ноември от 14.00 часа в сградата на общината, съобщиха от общинската администрация.
На срещата ще бъдат представени препоръките, разработените правила и методиката за участие на бизнес организациите в процесите на формулиране, изпълнение и мониторинг на публични политики и разработване на програмни бюджети на Община Свищов, разработени по проекта, осъществяван с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Добро управление“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.
Главна цел на проекта е повишаване на капацитета на местната власт за разработване на програмно ориентирани бюджети чрез ефективно партньорство с бизнес организациите.
От общината отправят покана към всички заинтересовани лица, представители на бизнеса, на общинската администрация и Общински съвет – Свищов да присъстват на събитието.
БТА припомня, че една от предстоящите дейности в Свищов е отваряне на фронтофис, който ще дава информация за настоящи и предстоящи проекти, там ще се предлагат и консултации към собственици от малкия и средния бизнес. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *