Ваня Григорова ще е водач на евролистата на коалиция „Солидарна България“ и на листата за народни представители в 25 МИР-София

Ваня Григорова ще е водач на листата на коалиция „Солидарна България“ за евроизборите и на листата с кандидати за народни представители в 25 МИР-София. Това съобщи пред журналисти Григорова, председател на коалиция „Солидарна България“, при регистрацията на листата в Районната избирателна комисия в столичния 25 МИР. 
Водач на листата за изборите за Народно събрание в 23 МИР София ще е Мая Манолова, а в 24 МИР – доц. Александър Сивилов, преподавател в Софийския университет“ Св. Климент Охридски“, обяви тя. 
Аз ще бъда водач в 25 МИР и водач на евролистата, тъй като смятаме, че трябва да покажем единство и синхрон между политиката, която ще водим на национално ниво, и тази на европейско, каза Ваня Григорова. 
Председателят на коалиция „Солидарна България“ заяви, че ще защитават работещите български граждани. 
Понеже споменахте, че се борим за един електорат – не, ние трябва да стигнем до всички български граждани, каза тя в отговор на журналистически въпрос във връзка с наличието на конкуренция в лявото политическо пространство.
По-късно днес се очаква „Солидарна България“ да регистрира в Централата избирателна комисия и листата си за евроизборите. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари