Васил Божков ще е водач на листата за евроизборите на коалиция „Център“ и на листата за народни представители в 25 МИР София град и в Пазарджик

Васил Божков обяви, че ще води европейската листа на коалиция „Център“. Пред журналисти в Централната избирателна комисия (ЦИК), след като листите на формацията бяха регистрирани, Божков каза, че втори след него в евролистата ще бъде Дарин Дросев, който е председател на формацията. 
Божков допълни, че за изборите за национален парламент ще води две листи – в 25 многомандатен избирателен район (МИР) в София и в Пазарджик. 
В кампанията ще заложим на позитивност. Няма да обещаваме неща, които няма да изпълним. Ще променим системата, заяви той. 
На въпрос как ще си партнира ГЕРБ и „Продължаваме промяната“, ако се стигне до коалиционно правителство в рамките на следващия парламент, той отговори: „Ако има коалиционно правителство, ние няма да си партнираме с тях. Ние ще им пречим да си осъществят престъпните си схеми“. 
Имаме намерение да произведем адекватна критика, с която Европа да промени отношението си към България, посочи Дарин Дросев. 
По-рано днес Софийският градски съд пусна от домашния арест бизнесмена Васил Божков. Съдът се мотивира, че вече са минали осем месеца от задържането му. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари