Във връзка с честванията за Деня на храбростта и празник на Българската армия се въвежда временна организация на движението в центъра на София

Във връзка с честванията по повод днешния Ден на храбростта и празник на Българската армия се въвежда временна организация на движението в центъра на София, съобщиха от пресцентъра на Столичната община.
От 03:00 часа днес до приключване на мероприятието в района на площад „Николай Гяуров“ се забранява престоят и паркирането на моторни превозни средства, както и при паркингите на северната част на площад „Св. Александър Невски“, в района на югоизточната част на площад „Св. Александър Невски“ , в района на ул. „Оборище“ между бул. „Васил Левски“ и пл. „Св. Александър Невски“.
За периода от 7:00 часа днес до приключване на мероприятието се забранява влизането на пътни превозни средства по ул. „Оборище“ в участъка между бул. „Васил Левски“ и ул. „11-ти август“, по ул. „15-ти ноември“; по ул. „11-ти август“ в участъка между ул. „Московска“ и пл. „Св. Александър Невски“. 
За времето от 8:00 часа днес до приключване на мероприятието за 6 май се забранява престоят и паркирането на автобусите, превозващи участниците в мероприятието на бул. „Цар Освободител“ пред Археологическия музей. От 11:30 до 12:30 часа в празничния ден се забранява влизането на пътни превозни средства по ул. „Леге“ в участъка между бул. „Цар Освободител“ и ул. „Съборна“. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари