Въвежда се временна промяна на движението и автобусните линии във Велико Търново заради изграждането на ново кръгово кръстовище

Рекламирай в beZpartien.bg

Въвежда се временна промяна на движението и автобусните линии във Велико Търново заради финалния етап от изграждането на ново кръгово кръстовище до Летния театър, съобщиха от общинската администрация.
Изпълнението на строителните работи в тази фаза започва от 16 ноември – четвъртък. От тази дата се въвежда и временна организация на движението – кръстовището се затваря във всички направления, заедно с всички подходи към него: от ул. „Христо Ботев“, от Южен пътен възел“, от ул. „Бачо Киро“, от ул. „Марно поле“ и към ул. „Цар Тодор Светослав“. 
От 16 ноември до 30 ноември или до приключване на строителните дейности частично се променят маршрутите на градските автобусни линии с номера 4, 5, 9, 13 и 70. В участъка от Съдебната палата до Южния пътен възел автобусите ще пътуват двупосочно по улиците „Мармарлийска“ и „Магистрална“. В този период петте автобусни линии няма да преминават през спирките „Община Велико Търново“, “Театъра“ и „Автогара Юг“. В останалата си част маршрутите, както и разписанията остават без промени. 
Частично се променят и маршрутите на автобусните линии до Дебелец, Килифарево, Миндя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *