„Възраждане“ е единствената партия, която може да победи ГЕРБ в Казанлък, заяви лидерът на структурата в града Димитър Пашев

Политическа партия „Възраждане“ е единствената, която може да победи ГЕРБ в Казанлък, заяви лидерът на партията в града и общински съветник Димитър Пашев по време на пресконференция в Националния пресклуб на БТА в града. На събитието присъства още д-р Калин Калинов, съветник в местния Общински съвет. Пашев подчерта, че е изпълнена целта на местната структура на „Възраждане“ на изборите на 9 юни, а именно – партията да стане минимум втора политическа сила в Казанлък. 
По време на изборите наблюдавахме рекордно ниска избирателна активност в Казанлък – едва 31,53 на сто от имащите право на глас, което се отрази и на резултатите, каза той. По думите му „Възраждане“ е втора политическа сила в града с 18,67 на сто от гласовете. Победители са ГЕРБ с 23,87 на сто. „Това е разлика от под хиляда гласа, което ни дава основание на следващите парламентарни избори да очакваме да бъдем първа политическа сила и по този начин да създадем една основа за всички граждани, които желаят да бъде променен политическият модел на управление тук“, заяви Димитър Пашев и изрази мнение, че ще има предсрочни избори за Народно събрание. 
Важно е да се отбележи, че в град Казанлък „Възраждане“ има резултат от 20,48 на сто, много висок е и резултатът в някои от селата. „Смятам, че това е следствие от дългогодишната ни последователна политика. След влизането ни в местния Общински съвет ние се противопоставихме на лошите практики и виждам, че това е оценено от гражданите“, коментира лидерът на „Възраждане“ – Казанлък. Той призова всички, които искат да бъде променен моделът на управление, да подкрепят „Възраждане“ и заедно да постигнат победа на следващите парламентарни избори, което ще бъде предпоставка и за „детрониране“ на местното управление на следващия местен вот. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари