Възраждане“ регистрира в ЦИК листата си с кандидати за членове на Европейския парламент

„Възраждане“ регистрира в ЦИК листата си с кандидати за членове на Европейския парламент. Пред журналисти Станислав Стоянов, водач на листата, заяви, че тръгват с пълна листа. Тръгваме със сериозна мотивация, искаме да покажем, че българските евродепутати могат да работят, а не да са едни лица, които просто вземат едни добри заплати, каза той.
Стоянов коментира, че в листата са заложили на хора с различна експертиза. Имаме хора, които живеят  в България, имаме и хора, които живеят в чужбина, представители на българската общност зад граница и такъв човек е третият в нашата листа Рада Лайкова, обясни той. Според Стоянов в този си вид ЕС има много проблеми, сред които миграция, провалена зелена сделка, недомислен проект за еврозона и най-лошото по думите му е, че се управлява от една бюрокрация, която е безотчетна. Това са неща, които ние искаме да променим и ще се борим за това в следващите пет години, добави той.
„Победата на „Възраждане“ на тези избори, както на европейските, така и на парламентарните, ще бъде първата решителна стъпка към отвоюването на българската независимост, защото в момента България не е независима държава, България е завладяна държава с отнета независимост както  в идеологически план,  така и в чисто практически план. Ние нямаме нормално действащи премиер, управляваща коалиция, управляващи депутати, ние имаме една колониална администрация,  която покорно изпълнява решенията, които ѝ биват спускани от Брюксел и Вашингтон. Целта на всички кандидати за депутати от „Възраждане“ е това да бъде променено и решенията за България да се вземат в България“, добави Петър Волгин, кандидат за евродепутат, издигнат от „Възраждане“.
„Възраждане“ представи кандидатите си за евродепутати на 16 април.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари