„Възраждане“ ясно и категорично е показала, че е готова да управлява държавата, каза в Ямбол лидерът на партията Костадин Костадинов

„Възраждане“ ясно и категорично е показала, че е готова да управлява държавата и да поемем отговорността за това. Готови сме да го направим заедно с всички други политически партии, които споделят нашите виждания в основни пет приоритета. Това заяви лидерът на партията Костадин Костадинов в Ямбол, който се срещна с граждани в читалище „Съгласие 1862“.
„Първият е провеждане на референдум за членството на България в еврозоната, т. е. да запазим българския лев. Вторият е провеждане на референдум за членството на България в НАТО. България категорично трябва да напусне този опасен за нашата национална сигурност, агресивен, военнополитически съюз. Третият е прекратяване на военната помощ за Украйна и гарантиране на пълно неучастие на български войници във военния конфликт. Четвърто – премахване на ембаргото върху Русия, вдигане на санкциите и създаването на компенсаторен фонд, който да обезщети  българските предприемачи за претърпените от тях щети. Пето – създаване на преговорен екип за предоговаряне условията за членство на България в ЕС“, посочи той.
„Последната надежда на българския народ е „Възраждане“. Причината е много проста – ние не лъжем избирателите си. Не говорим, че няма да направим коалиция с ГЕРБ и ДПС и след това да направим коалиция с тях, да сядаме в скута на Пеевски и да пием кафе. Можем да водим разговори, защото сме диалогични, но няма как да отстъпим от нашите искания“, подчерта Костадинов.
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари