НачалоБългарияВелизар Енчев: Инфлацията няма да бъде овладяна с рязането на пенсии и...

Велизар Енчев: Инфлацията няма да бъде овладяна с рязането на пенсии и заплати, или с купуването на втора ескадрила F-16

„Позицията на България трябва да бъде неутрална по отношение на войната в , каквито са на Турция и Унгария. Никакво изпращане на оръжия и . Защото България има исторически багаж по отношение на отношенията си с Руса федерация, какъвто нито Турция, нито Унгария имат. Ние трябва да имаме историческа памет и не трябва да подкрепяме ничия агресия в 21 век.“ Това заяви кандидатът за народен представител от „БСП за България“ Велизар Енчев в предаването „Добро утро, “ на Euronews Bulgaria.

„Инфлацията няма да бъде овладяна със закупуването на втора ескадрила самолети F-16. Инфлацията няма да бъде овладяна и с орязването на пенсии и , за каквото вече говорят партиите от „коалициите на войната“ , ДБ, и “, категоричен бе Велизар Енчев и добави: „Два милиона български пенсионери трябва да знаят, че дължат увеличението на пенсиите си изключително на БСП.“

„Този едър български бизнес, който получи енергийни помощи, намали ли цената на своите производства, увеличи ли заплатите на своите ? Напротив, този същият едър бизнес, който бе така щедро подпомогнат, отказва в момента да увеличи минималната работна заплата“, коментира кандидат-депутатът.

Енчев каза още, че на фона на това, което се случва с банковата система на , очакваните сътресения в банковата система на ЕС, както и това, което се е случило в Хърватия, България не бива сега да влиза в Еврозоната.

„За една голяма част от българите темата за навлизането на джендър идеология в България е важна. Има два пола – мъж и жена. Ние трябва да уважаваме биологията, а не новата идеология на либералите в Европа и САЩ. Затова БСП организира този референдум срещу това тя да бъде преподавана в българските училища“, подчерта той.

„Гласувайте с номер 1 в бюлетината на 2 април за „БСП за България“, която представлява „коалицията на мира“ и е основна алтернатива на „коалицията на войната“, призова в заключение Велизар Енчев.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

АКТУАЛНО