Вера Александрова е водач на листата с кандидати за народни представители на „Възраждане“ за Видин

„Възраждане“ обяви кандидатите за народни представители от партията за Пети изборен район – Видински. Водач на листата е Вера Александрова, съобщиха на пресконференция в националния пресклуб на БТА във Видин.
Вера Александрова е родена в Белоградчик. Тя е народен представител в 49-ото Народно събрание. 
Бисерка Борисова е вторият кандидат в листата. Тя на 48 години. Завършила е Стопанска академия „Д. А. Ценов“ в Свищов, специалност „Финанси“. Има и второ висше образование „Строителство на сгради и съоръжения“. 
Иван Хартарски е роден в Димово и е завършил Икономическия техникум в родния си град. Има висше образование от Университета за национално и световно стопанство, специалност „Икономика на труда“. По думите му има още две специалности „Икономическа журналистика“ и „Право“. Бил е директор на завод, изпълняващ длъжността кмет на община Димово, а след това се е занимавал с частна дейност. 
Любка Георгиева е работила в здравеопазването, била е училищен психолог, ръководител на областна служба „Социално подпомагане“ и на Център за работа с деца. 
Наташка Базова е завишила езикова гимназия в Лом. Работила е като детска учителка, библиотекар в читалището в Ново село, в Български Червен кръст – Видин и като офис сътрудник.
Следващите кандидати за депутати на партията са Дарка Живина и Максимка Дечева.
„За мен е приоритет да изберем хора, на които може да се има доверие, хора, които притежават чест и достойнство. Хора, които също така са специалисти, имат опит и биха се борили за развитието на нашия видински район, за едно по-добро бъдеще и един по-добър живот“, каза Вера Александрова. Ние искаме промяна. Смятам, че най-важното е да убедим хората да гласуват, отбеляза още тя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари