Веселин Вешев, Ивайло Обретенов и Стоян Стоянов от партия „Възраждане“ коментираха изминалото заседание на Общинския съвет в Шумен

Веселин Вешев, народен представител от шуменския избирателен район в 50-ото Народно събрание, Ивайло Обретенов – председател на групата на „Възраждане“ в Общинския съвет в Шумен и Стоян Стоянов – общински съветник от групата на „Възраждане“ коментираха на пресконференция в Националния пресклуб на БТА в Шумен изминалото заседание на Общинския съвет в Шумен.
Веселин Вешев припомни, че на сесията на общинския съвет на Шумен е представена декларация срещу разполагане на територията на други общини на билбордове, отбелязващи 20 години от влизането на България в НАТО.
Ивайло Обретенов представи позицията на партия „Възраждане“ по важните точки в сесията на Общинския съвет в Шумен. Той се спря на докладните за правилника за работа на Общински съвет Шумен, за предложението да се създаде комисия, която да проследи доходите на управляващите общински предприятия в сферата на здравеопазването и на предложението общинските съветници да получават символично възнаграждение.
Стоян Стоянов коментира решението за отдаване на ученическия стадион в Шумен на Българския футболен съюз за безвъзмездно ползване за период от 20 години и търсенето на зала в Шумен за клуба по вдигане на тежести на Иван Иванов.
Видеозапис на пресконференцията има в Пресклуб-архив на БТА.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари