Вицепрезидентът Илияна Йотова ще открие международна научна конференция в Софийския университет, посветена на управлението на кризи

Вицепрезидентът Илияна Йотова ще открие от 10:00 часа в Софийския университет „Св. Климент Охридски“ международна научна конференция, посветена на управлението на кризи, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.
Форумът, който събира над 40 изтъкнати учени от България и франкофонски държави, е посветен на управлението на кризи и възможностите за прогнозиране на процеси в среда на устойчива несигурност.
Конференцията се организира от Специализирания институт на Франкофонията по администрация и мениджмънт (СИФАМ). Дейността на института е насочена към обучение на френски език на висококвалифицирани специалисти в страните от региона на Централна и Източна Европа. 
Основната мисия на института е да обучава, на френски език, висококвалифицирани специалисти в областта на администрацията и управлението на бизнеса, за да допринесe за развитието на страните от региона на Централна и Източна Европа, се посочва на интернет страницата на института. 
СИФАМ предлага магистърски програми, с продължителност на обучението една година, на големи френски и белгийски университети. Сред тях са тези в Париж I Пантеон Сорбона, Нант (Франция), Университета на Корсика Паскуал Паоли (Франция) и в Лиеж (Белгия).
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари