Винопроизводители от цялата страна гостуват в Казанлък за 13-ото издание на „Rose Wine Expo“

Винопроизводители от цялата страна представят в Казанлък продукцията си в рамките на 13-ото издание на фестивала на виното розе “Rose Wine Expo”, което беше официално открито тази сутрин в залите на Народно читалище „Искра – 1860“. В рамките на два дни посетителите могат да се насладят на продуктите на наложени производители от Дунавската равнина и Предбалкана, от Добруджа, Варна и Черноморието, от Тракия и Розовата долина, от Сакар, Пловдивското поле, златния юг, долината на Струма и Мелнишките пирамиди.
По време на търговското изложение ценителите на виното могат да намерят и деликатесни храни, допълващи розето, както и бутикови шоколадови изделия. Гостите могат да открият още водка с рози. Празника на виното розе с казанлъчани споделят не само наложили се производители, но и нови винарски изби, които участват в изложението за пръв път. 
Организацията на събитието се осъществява със съдействието на Народно читалище „Искра-1860“, доброволци от Националното училище по пластични изкуства и дизайн „Акад. Дечко Узунов“ и Община Казанлък.
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари