Владимир Зарев и Веселина Кожухарова раздават автографи на Пролетния панаир на книгата днес

Владимир Зарев и Веселина Кожухарова раздават автографи на Пролетния панаир на книгата днес. Това е последният ден от програмата на изложението, съобщават организаторите от асоциация „Българска книга“ (АБК).
Владимир Зарев ще се срещне с читатели от 12:00 ч. в парка пред Националния дворец на културата (НДК). Той има 19 книги, 12 от които са романи, припомнят от АБК. „Объркани в свободата“ е последният роман на автора. Книгата се състои от два сюжетни и мисловни потока. Едната сюжетна линия се развива в съвременността и разказва за насилието и несвободата, предизвикани от пандемията, а втората сюжетна линия пренася читателите в Средновековието и засяга темата за исихазма.
Три часа по-късно на панаира на книгата автографи ще раздава Веселина Кожухарова. „Кера“ е най-новата ѝ книга. Романът е емоционално въздействащ опит за търсене на корените на българската душевност и откровение за това как историческите катаклизми са изпитание за мисията на жената да бъде майка, съпруга и любима, посочват организаторите.
Общо над 140 издателства участват в Пролетния панаир на книгата пред НДК. Свой щанд в рамките на изложението има и БТА.
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари