Вокалното трио Deja Vu ще представи първия си самостоятелен албум на бургаската сцена

Вокалното трио Deja Vu ще представи първия си самостоятелен албум „Път към върха“ на бургаската сцена. Изпълнителите Мирослав Станчев, Дражо Бошнаков и Бранимир Недков ще изпълнят премиерно песни на български, английски, италиански и испански език, съобщиха от пресцентъра на градската администрация.
Концертът ще се състои 1 май на откритата сцена на Експозиционен център „Флора“. Триото ще изпълни и песни на композиторите Тончо Русев, Зорница Попова и Светослав Лобошки.
Албумът „Пътя към върха“ съдържа осем авторски и седем кавър песни на известни поп и рок хитове, посочиха от общината. В създаването на текстовете участват Евтим Евтимов, Костадин Филипов, Яна Вълчева и Георги Начев. По аранжиментите работят Руслан Карагьозов, Алекс Нушев и Светослав Лобошки.
Събитието се осъществява с финансовата подкрепа на Община Бургас. Концертът е част от програмата на Националната изложба на цвета „Флора Бургас 2024“.
БТА припомня, че вокалното трио се отправя на път за Канада, където на 17 май започва своето своето турне. Момчетата ще направят осем спирки в северната страна – Торонто, Монреал, Отава, Ванкувър, Калгари, Квебек, Ниагара и Киченър.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари