Време е партиите, които управляваха достатъчно дълго и докараха България до криза, да не участват в следващото управление, каза Тома Белев

Време е партиите, които управляваха достатъчно дълго и докараха България до криза, да не участват в следващото управление. Време е ГЕРБ и ДПС да бъдат в чиста опозиция поне четири години, каза съпредседателят на „Зелено движение“ Тома Белев. 
Той подчерта, че партията няма как да управлява заедно с ГЕРБ и ДПС. За съпредседателя на „Зелено движение“ изчистването и реабилитацията на Делян Пеевски и Бойко Борисов е само част от политическото говорене и в разговорите му с избирателите те показват своето реално отношение. „Това, че някой се опитва да се изплакне, не значи, че е изпран“, добави Белев. 
Според него трябва да се обърне повече внимание на качеството на живот на хората. Той напомни, че в тазгодишния бюджет са предвидени 150 млн. лева за футболни игрища и само 10 млн. лева за училищни спортни салони. По думите му 20% от училищата в страната нямат спортни салони. „Вместо да помислят за здравето на децата, сегашните депутати гласуваха 1 млрд. лева за Мини „Марица – Изток“”, напомни още Белев. 
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари