Временно се затваря движението по ул. „Цар Иван Шишман“ днес в Стара Загора

За времето от 13:00 до 17:00 часа временно ще бъде ограничено движението на автомобили по ул. „Цар Иван Шишман“ в центъра на Стара Загора. Причината е осигуряване на безопасното получаването на изборни книжа и материали от общините в област Стара Загора за изборите за членове на Европейския парламент от Република България и избори за Народно събрание, които ще се състоят тази неделя. Това съобщават на официалния сайт на община Стара Загора.
При необходимост периодът на спирането на движението ще бъде удължен по преценка на служителите към Областна дирекция на МВР, ангажирани с охраната. Нормалното движение на превозни средства ще бъде възстановено незабавно след приключване на мероприятието.
В понеделник oбщо 560 хил. бюлетини за предстоящите избори „две в едно“ пристигнаха в Стара Загора. „Бюлетините се съхраняват в специално пригодено помещение. То е охранявано и запечатано по всички правила. В сряда всяка община от 11-те в областта ще вземе на място заявените от нея брой бюлетини“, каза областният управител Ива Радева. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари