НачалоБългарияЯвор Божанков: Радев връща Борисов на власт

Явор Божанков: Радев връща Борисов на власт

няма да се коалира с , , “Възраждане” и . Това заяви народният представител от „БСП за България” в 47-то Народно събрание Явор Божанков в ефира на “Здравей, България” по Нова ТВ. “Ще работим с всеки друг, готов да довърши ебната реформа и който застава срещу корупционния модел”, каза Божанков.

“Реален риск Борисов да се върне – има, особено с последните действия на служебния кабинет и непрестанните им атаки”, каза още той.

Божанков коментира работата на служебния кабинет на , като каза, че те правят всичко друго, но не и да организират предстоящите предсрочни парламентарни избори.

“Служебният кабинет има три критики в три сектора – външна , инфраструктура и . Това са трите сектора, управлявани от Слави Трифонов и ИТН. Нямам обяснение защо точно кадрите на ИТН са в служебния кабинет, щом има толкова сериозни критики”, попита Божанков.

По думите му тезата на левицата по отношение на „Газпром“ не е политически мотивирана. „80% от българската , синдикати и работодатели, казват договор със сигурни доставки и на ниска цена. Асен Василев вчера каза, че ако те са добри, защо не и доставки от “Газпром“. В коалиционното ни споразумение беше казано преговори с всички, включително и с “Газпром“, припомни Божанков.

беЗпартиен
беЗпартиенhttps://bezpartien.bg
Автор, безпартиен.
ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

АКТУАЛНО