Явяваме се естествени лидери на процеси, които са скрити до момента в българския социум, каза Николай Марков от „Величие“

Ние се явяваме естествени лидери на процеси, които са скрити до момента в българския социум, каза водачът на листата на партия „Величие“ за Европейски парламент Николай Марков по БНТ. 
Според него гражданският дневен ред не присъства в българския парламент. „Съществуваше някакъв политически дневен ред, който е различен от гражданския дневен ред. Ние сме носители на гражданския дневен ред в парламента и задачата е да го направим част от парламентарния живот“, обясни Марков.
Той подчерта, че „Величие“ няма общо с патриотарството. „Всички срещи, които сме провели в 50 български града, включително и в три държави, в реториката ни няма нищо такова. Ние имаме положителна реторика и имаме какво да покажем. Ние вече сме направили социалния модел, реализиран е в български общини“, каза Марков.
По думите му не се вижда възможност да се реализира правителство в 50-ия парламент.
За Историческия парк във Ветрино Марков обясни, че в него не е вложен нито един лев европейски или национални капитали, както и обществени средства. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари