За четвърта поредна година през юли в Кюстендил ще се състои фестивалът „Хисарлъка Experience“

За четвърта поредна година, между 12 и 14 юли в Кюстендил ще се състои фестивалът  „Хисарлъка Experience“, съобщиха организаторите. Събитието се организира традиционно край крепостта над град Кюстендил и е със свободен достъп. Идеята на организаторите от Collective Crew е да съберат на едно място красотата на старинните забележителности с модерните технологии в красиво преживяване сред природата. Фестивалът предлага изложби, топла храна и студени напитки, хамаци сред дърветата, за пълен релакс на посетителите. 
На музикалната сцена в първата вечер на фестивала тази година ще излязат Мерудия, Ethno Venture и Kopriva. През втория ден на фестивала ще се представят Руши, Yana и Leena, а в последната вечер ще се представят група PIF и Jin Monic. 
В програмата на фестивала са включени и изложби, концептуален базар за творци, многобройни занаятчийски изделия. Около старинната крепост за децата ще има организирани игри, арт работилници, атракциони и други весели занимания. 
За първи път по време на тазгодишното издание ще има отворена сцена, където посетителите ще имат възможността да се проявят и да споделят своя музикален талант пред публиката, казаха още организаторите от Collective Crew. 
Съорганизатори на събитието са Община Кюстендил и местното сдружение по туризъм. „Мястото е страхотно, гледката – невероятна и е много хубаво, че сте направили фестивал тук“, споделиха през миналата година участници във фестивала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари