За двадесет и седма година Синдикатът на българските учители организира Национален конкурс „Учител на годината“

За двадесет и седма поредна година Синдикатът на българските учители (СБУ) към КНСБ организира Националния конкурс „Учител на годината“, съобщи председателят на СБУ д-р на икономическите науки Янка Такева.
В заключителния етап на тазгодишния конкурс, който ще се състои на 10 май от 11:00 ч. в „София хотел Балкан“, са номинирани 70 учители и директори, като измежду тях ще бъдат излъчени победителите в десет направления. 
Направленията са предучилищно възпитание и подготовка; начално образование; хуманитарно образование; природо-математическо; изкуства и спорт; професионално образование, директори и помощник-директори; възпитателна работа, извънкласни и извънучилищни дейности, училищни психолози и педагогически съветници; млади учители; учители наставници.
На тържеството ще бъдат връчени награди на удостоените със званието „Учител на годината“ и на носителите на специалната награда на председателя на СБУ.
Като гости на тържеството са поканени: президентът Румен Радев, министри, президентът на КНСБ Пламен Димитров, представители на Министерството на образованието и науката, началници на Регионални управления на образованието, учени и социални партньори.
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари