За втора поредна година се състоя младежкият фестивал „Цветовете на Плевен“

За втора поредна година се състоя младежкият фестивал „Цветовете на Плевен“. На три отделни сцени в центъра на града своето творчество показаха танцови формации, вокални групи, индивидуални изпълнители и спортисти, които изпълниха централната част на града с положителни емоции. 
Началото на празника бе дадено на две отделни сцени – пред Драматично-куклен театър „Иван Радоев“ и в Градската градина. Оттам шествия с участниците се събраха на централния площад „Възраждане“, където фестивалът продължи с още десетки изпълнения на плевенските млади таланти. По време на концертите се състоя и благотворителен базар, средствата, от който се събират за създаване на младежки център за неформално образование в Плевен. 
Финалът на младежкия празник бе поставен с акцията „Цветовете на Плевен“, в която участници, организатори и публика разпръснаха цветни прахови боички и танцуваха заедно. 
Основен организатор е сдружение „ОбзорАрт“, което обединява младежи от различни плевенски училища. Подкрепа на форума оказаха различни институции и фирми, както и Лео клуб „Олимпиец“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари