НачалоКримиЗадържаният за убийството на Удо Ланге е предполагаем любовник на жена му

Задържаният за убийството на Удо Ланге е предполагаем любовник на жена му

Продължава разследването на то на швейцарския бизнесмен Удо Ланге. Мъжът беше намерен мъртъв в дома му във вилното селище „Делта Хил” до .

На този етап информацията за това как е извършено престъплението е противоречива. 57-годишният мъж, задържан за убийството на Удо Ланге, може да е бил в интимни отношения със съпругата на Ланге – Елизабет. Той е работил в хлебопекарната на семейството в „Делта Хил“, съобщава Нова ТВ.

Случаят е под ръководството на та в Перник. 57-годишният мъж, с инициали Б.П., е задържан за срок от . Предстои прокуратурата да внесе в а искане за вземане на „задържане под стража“ спрямо обвиняемия за тежкото престъпление.

В хода на разследването са извършени огледи на местопроизшествието, проведени са разпити на свидетели, иззети са записи от камери за видеонаблюдение, равена е аутопсия от съдебен лекар, назначени са .

От обявиха, че тялото на мъжа е било преместено, а дрехите му – сменени и че има заподозрян кръг от хора за убийството. От държавното обвинение обаче отрекоха да имат за тези твърдения.

беЗпартиен
беЗпартиенhttps://bezpartien.bg
Автор, безпартиен.
ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

АКТУАЛНО