НачалоБългарияЗам.- министър Папукчийски: Забавени са строително-монтажните дейности по ключови жп отсечки

Зам.- министър Папукчийски: Забавени са строително-монтажните дейности по ключови жп отсечки

В последните месеци са забавени строително-монтажните дейности по ключовите жп отсечки. Това констатира заместник-министърът на транспорта и съобщенията Красимир Папукчийски при инспекцията на железопътния участък между Елин Пелин и Костенец, съобщиха от пресцентъра на ведомството. „Няма да позволим да бъде ощетен държавният бюджет, заради липсата на мобилизация от страна на строителите“, отбеляза той, цитиран от .

Поставих кратки срокове на изпълнителите и възложителя за подобряване на работните процеси по а „Модернизация на железопътната линия – Пловдив: жп участък Елин Пелин – Костенец“, заяви Красимир Папукчийски при внезапната на жп линията.

Красимир Папукчийски изиска да му бъдат представени подробни анализи на работните програми, възможни рискове при ие на строителните дейности, както и какви мерки ще бъдат предприети. В заключение заместник-министър Папукчийски отбеляза, че е важно да бъдат подобрени темповете на работа, за да се достигне до очаквания ефект за реализиране на проекта.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

АКТУАЛНО