НачалоСпортЗащитник отказва да си тръгне от Левски, иска си всички заплати

Защитник отказва да си тръгне от Левски, иска си всички заплати

Хърватинът Анте Блажевич отказва да си тръгне доброволно от Левски или срещу стандартните 2-3 компенсация. Защитникът е обявил пред шефовете, че ще скъса договора си с клуба, ако му бъдат изплатени заплатите до края на договора, пише „Мач Телеграф“.

Той на този етап отказва да преговаря за някакво по-малко обезщетение и настоява да получи всичките си пари. Припомняме, че Блажевич подписа с Левски в началото на сезона за 2 години. та му е 4 500 евро, а той настоява да получи всичките си възнаграждения, за да си тръгне. Ръководството на Левски няма никакво намерение да плаща тези пари, а отделно и няма излишни финансови .

Към днешна дата „сините“ опитват да пречупят Блажевич с гладиаторски тренировки. Той се готви по два пъти на ден с кондиционен треньор и хвърля много пот в заниманията, но и това не го отказва да изисква всичките си пари от Левски.

Възможно е скоро ръководството на клуба да накара хърватина до стои по 8 часа на ден на „Герена“, за да гледа стари мачове на отбора между двете тренировки.

беЗпартиен
беЗпартиенhttps://bezpartien.bg
Автор, безпартиен.
ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

АКТУАЛНО