Завършването на автомагистрала „Струма“ ще е сред основните ми приоритети, каза кандидатът за народен представител Цвета Рангелова

Завършването на автомагистрала „Струма“ ще е сред основните ми приоритети, каза кандидатът за народен представител и водач на листата за  Област Благоевград от “Възраждане” Цвета Рангелова, цитирана от пресцентъра на партията. 
За Югозападна България е от изключителна важност да бъде довършена автомагистрала „Струма“, чието строителство буксува от години. Инфраструктурата е изключително важна както за пътната безопасност на натоварения с ежедневен трафик път, но и от гледна точка на бързи комуникации, което ще улесни привличане на инвеститори. Добрата пътна връзка с гръцката граница ще повлияе положително и на туризма, и на търговията между двете държави. Това трябва да е приоритет в работата както на народните представители, правителството, така и на местната власт, се посочва в съобщението. 
От „Възраждане“ казват, че ще се борят за бързо довършване на магистралата, като така областта ще стане по-привлекателна за инвестиции, туризъм и демографско развитие. Цялостната инфраструктура в Благоевград има нужда от промяна и координация  на движението в определени участъци, в час пик се създават така наречените „тапи“, което може да се реши с разширяване на улици и реорганизация на движението. 
Завършването на магистралата и реорганизация на транспортната мрежа ще е ключово за област Благоевград и ще доведе до силно нарастване на качеството на живот на хората и възможностите за работа. От “Възраждане” казват, че ще направят всичко възможно това да се случи.
 
 
 
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари